Skolen ved Bülowsvej

se vedhæftede.
    Christa Rasmussen den 05-12-2017

Skolemælk fra 8. januar 2018
    Mejeriernes Skolemælksordning er glade for at have fået opgaven med at levere skolemælk til dit barns skole fra 8. januar 2018.

Som ny kunde hos os, skal du oprette dig som ”ny kunde” og bestille skolemælken på www.skolemælk.dk.

Du kan bestille fra 4. december med første levering fra 8. januar 2018.

Du betaler via abonnement, som du nemt kan følge og ændre på www.skolemælk.dk og du betaler først fra den dag, dit abonnement starter.

Vi har tilmelding fra uge til uge og har du spørgsmål om mælk og om vores ordning, kan du finde svar på skolemælk.dk.

Mejeriernes Skolemælksordning

Christa Rasmussen den 25-10-2017

23. oktober 2017
    Sagsbeh.:MHKC

Om MinUddannelse 2017

J.nr.: 17.00.00-G01-31-16
    Skoleafdelingen

Kære forældre til elever på Frederiksbergs folkeskoler
    Skolernes personale er i fuld gang med at implementere MinUddannelse: Dit barns læringsplatform.
    Her er dels en video på 9 minutter, der bl.a. viser, hvordan I logger ind som forældre:
    Video til Frederiksberg om MinUddannelse

Og dels en kort fortælling om arbejdet med MinUddannelse:

Om MinUddannelse
    • MinUddannelse er en læringsplatform, hvor I som forældre kan følge med i jeres børns skolegang. Her kan I se fx elevplaner, årsplaner, undervisningsforløb og hvilke mål, eleverne skal opnå, både fagligt og socialt. Målene er individuelle for det enkelte barn.

• MinUddannelse er en læringsplatform, som lærere og en del pædagoger bruger til at planlægge og afvikle undervisning. Det er her, man kan finde planerne for undervisningsforløbene og dermed følge med i, hvad der skal ske. Systemet kan dog også meget mere: Fx kan større elever aflevere opgavebesvarelser og evaluere deres egen indsats i platformen, og alle aldersgrupper kan fx finde opgaver og materialer, der blive brugt i undervisningen. Lærere og pædagoger kan desuden med hinanden dele de undervisningsforløb, de laver til eleverne, og de kan bruge det som udgangspunkt for at tale om undervisning, der måske ikke forløb, som de havde forventet.
    MinUddannelse er altså både en portal for forældre, for elever og for det pædagogiske personale. Den skal give et overblik over dit barns læring og trivsel, ligesom det skal bruges til at planlægge, hvad barnet skal arbejde med fremadrettet. Det er ikke et system til kommunikation mellem skole og forældre.
    Her skal I fortsat bruge ForældreIntra.
    Frederiksbergs skoler har i skoleåret 2017-2018 stort fokus på, at det pædagogiske personale kommer til at bruge læringsplatformen så optimalt som muligt, og med denne besked inviterer vi jer ind på et kig i MinUddannelse. Vi er ikke helt i mål, så derfor vil et tur derind måske vise jer forløb uden læringsmål.

Hvis I har lyst til at se mere, så log ind med NemId på MinUddannelse.net, og se den ca. 10 minutter lange, generelle vejledning til forældre på https://www.minuddannelse.net/Node/nyheder/2204

Skoleafdelingen, Frederiksberg Kommune
    Maria Kangas Christensen, [email protected]